Unleashed
Sinfluencing

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα sex robots που θα μας εξαφανίσουν

Σε περίπτωση που έλειπες από τη Γη τον τελευταίο καιρό και δεν πληροφορήθηκες τα πρόσφατα νέα, η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα σου κλέψει μόνο τη δουλειά, αλλά και τον σύντροφο. Πριν σε εξαφανίσει τελικά από τον πλανήτη που αποκαλείς σπίτι.

 

Πλάι στα θηλυκά sex robots λοιπόν που βγάζουν αυθάδικα πια τη γλώσσα στις παραδοσιακές ανθρώπινες γυναίκες, καταφτάνουν και τα αρσενικά ρομπότ του σεξ με τα ασταμάτητα βιονικά πέη! Και όπως συνάγεται αβίαστα από τις ικανότητές τους, ο ταλαίπωρος άντρας αναμένεται να αποδειχτεί εξόχως ανεπαρκής στη σύγκριση.

«Εγκέφαλος» εδώ είναι και πάλι αυτός ο πρωτοπόρος οραματιστής Matt McMullen, ο άνθρωπος πίσω από τις εξωφρενικές ρομποτικές δημιουργίες της RealDoll και της θυγατρική της Realbotix, ο οποίος ανακοίνωσε προσφάτως πως η νέα του ενέργεια, οι αντρικές ρομποτικές κούκλες του σεξ, θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά.

Ο πιονέρος του μηχανικού σεξ που έχει χαρίσει στην ανθρωπότητα τις πλέον αληθοφανείς κούκλες του σεξ υπόσχεται πως οι αρσενικές δημιουργίες δεν θα υπολείπονται σε τίποτα από τις γυναικείες. Ούτε στην τιμή φυσικά, καθώς ο καταναλωτής χρειάζεται ήδη 12.500 ευρώ για να βάλει στο χέρι μια ρομποτική κούκλα της RealDoll.

Όσο τα sex robots καθιερώνονται όμως κοινωνικά, υπάρχουν πάντα αυτοί οι ενοχλητικοί επιστήμονες που έρχονται να μας χαλάσουν όλη τη φάση. Όπως ο David Levy, σοβαρός ερευνητής της τεχνητής νοημοσύνης, ο οποίος ισχυρίστηκε πως αν αποδειχτεί επιτυχημένη η νέα αποστολή του Matt, τότε τα ερωτικά αυτά ρομπότ θα αντικαταστήσουν όλα τα σεξουαλικά βοηθήματα, ακόμα και τον ίδιο τον άντρα: «Είμαι σίγουρος πως οι γυναίκες θα βρουν αυτά τα ρομπότ εξίσου ελκυστικά με τους άντρες», είπε ο προφέσορας.

Από το σπαζοκέφικο πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει και η Cathy O’Neil, ακαδημαϊκός του Χάρβαρντ, που βλέπει στα sex robots το σημείο καμπής της ανθρωπότητας. Η μαθηματικός μας προειδοποιεί χωρίς περιστροφές πως ο ανδρικός πληθυσμός θα είναι σύντομα παρελθόν, καθώς τα αρσενικά sex robots έρχονται ολοταχώς να τον αντικαταστήσουν στο κρεβάτι και την καρδιά της γυναίκας.

Φαίνεται πως οι προφητείες της θα επιβεβαιωθούν γρηγορότερα απ’ όσο θα πίστευε και η ίδια, καθώς το 2018 υπόσχεται να πραγματοποιήσει τις ανησυχητικές αυτές φαντασιώσεις. Και παρά το γεγονός ότι όσα κυκλοφορούν σήμερα ή αναμένεται να κυκλοφορήσουν αφορούν στην ικανοποίηση των αντρών, η μαθηματικός προβλέπει πως θα είναι ο άντρας τελικά αυτός που θα περιπέσει σε αχρησία, καθώς οι γυναίκες στο μέλλον θα ανακαλύψουν τα «ορμητικά αντρικά ρομπότ», τα οποία θα ξεπερνούν φυσικά σε ιδιότητες τους βιολογικούς άντρες.

Βλέπεις αυτά τα φουτουριστικά ρομποτικά μαραφέτια δεν θα ικανοποιούν τη γυναίκα μόνο σεξουαλικά, αλλά θα εξασφαλίζουν και τις συναισθηματικές της ανάγκες, παρέχοντάς της κάποιον να αγαπά. Και θα κάνουν και τις δουλειές του σπιτιού φυσικά, προβλέπει η δρ Cathy, κάτι που θα επισκιάσει ολότελα τον άντρα.

Γράφοντας στο Bloomberg, προφητεύει: «Νομίζω πως είναι οι άντρες αυτοί που πρέπει να ανησυχούν. Είναι εντελώς πιθανό τα ρομπότ να τους ξεπεράσουν». Και μιλάει μάλιστα και για τα ασύγκριτα οφέλη των αρσενικών ρομπότ, λέγοντας πως το λιγότερο που θα δημιουργήσουν είναι λίγος υγιής ανταγωνισμός: «Αν μπορούν να καταλάβουν τη γυναικεία ανατομία, εννοώ να την καταλάβουν πραγματικά, τότε ίσως να αξίζει το ρίσκο … Αξίζει μια προσπάθεια, φέρτε τα ρομπότ του σεξ!». Κομματάκι πεινασμένη σεξουαλικά η μαθηματικός ή νομίζουμε;

https://youtu.be/AqokkXoa7uE

Την ίδια ώρα, επιστήμονες από το παρατηρητήριο Foundation For Responsible Robotics ρωτούν ρητορικά την κοινωνία αν είναι έτοιμη να δεχτεί ένα μέλλον στο οποίο άνθρωποι θα κάνουν τρελίτσες με μηχανές, πριν φτάσουν στο ζουμί της έκθεσής τους, όλα αυτά για τα οποία πρέπει να προετοιμαστούμε γοργά δηλαδή.

Στη σχετική έκθεση, ο καθηγητής Noel Sharkey μας λέει πως κυκλοφορούν πια περισσότερες έξυπνες μηχανές του σεξ απ’ όσο είμαστε ενδεχομένως έτοιμοι να δεχτούμε, με αιχμή του δόρατος τη φοβερή και τρομερή Harmony της Abyss Creations (αλλά και τη διάδοχό της, τη Solana).

https://youtu.be/0CNLEfmx6Rk

Και μας λέει πως αυτά τα ερωτικά μαραφέτια με την τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και από παιδόφιλους ή βιαστές για να βγάζουν τα έκνομα γούστα τους, ενδυναμώνοντας έτσι την ανάγκη τους να βλάψουν πραγματικούς ανθρώπους.

Αν θα μάθει η ανθρωπότητα κι αυτό το μάθημα με τον δύσκολο τρόπο, αυτό θα φανεί στο προσεχές μέλλον. Άλλωστε τα ρομπότ ποιος τα ρώτησε αν θέλουν να μετατραπούν σε σεξουαλικούς σκλάβους του ανθρώπου; Άλλο ένα ηθικό δίλημμα που πρέπει να απαντήσουμε, την ώρα που όλο και περισσότεροι, ακόμα και τα ίδια τα ρομπότ(!), μιλούν για τα δικαιώματά τους στον κόσμο.

«Αν τα ρομπότ δεν έχουν δικαιώματα, τότε δεν χρειαζόμαστε τη συναίνεσή τους για να τα χρησιμοποιούμε με συγκεκριμένο τρόπο, είτε για να τα κλοτσάμε είτε για να κάνουμε σεξ μαζί τους», καταλήγει η μελέτη.

Κάτω τα χέρια από τα ρομπότ ρε σε σατανάδες!

Related posts

Κι όμως, υπάρχει μαθηματικός τύπος που κρίνει την τελειότητα των οπισθίων

admin

Ξέρω πόσο σεξ έκανες στην καραντίνα

admin