Unleashed
Sinfluencing

Κι όμως, υπάρχει μαθηματικός τύπος που κρίνει την τελειότητα των οπισθίων

Η επιστήμη λειτουργεί επιτέλους για το καλό της ανθρωπότητας.

Οι ακαδημαϊκοί περνούν πολλές ώρες πάνω σε βιβλία και μελέτη, ψάχνοντας προφανώς ένα καλό άλλοθι για να ασχοληθούν με κάτι που έχει πραγματικά σημασία.

Κι έτσι είπαν να βρουν τη μαγική φόρμουλα των υπέρτατων γυναικείων οπισθίων, δίνοντάς της το απαιτούμενο επιστημονικό περίβλημα. Γι’ αυτό και για τον ανδρικό ούτε λόγος.

Η ομάδα του βρετανού δρος David Holmes, ψυχολόγου στο Manchester Metropolitan University, ανέπτυξε λοιπόν έπειτα από χρόνια επίπονων ερευνών την απόλυτη εξίσωση για να κρίνουμε αν τα οπίσθια της J.Lo είναι όντως θεϊκά. Όπως το λέει και ο ίδιος καλύτερα: «Ο τέλειος γυναικείος κώλος είναι σφιχτός στην αφή και παρουσιάζει τέτοια ελαστικότητα που αποτρέπει την αδικαιολόγητη ταλάντευση και αναπήδηση, παραμένοντας μαλακός και με αψεγάδιαστη επιδερμίδα». Είδες αν είσαι επιστήμονας τι ωραία που τα λες;

Ο Δίσκος της Φαιστού της οπίσθιας τελειότητας αποκρυσταλλώθηκε λοιπόν στη συνάρτηση:

(S+C) x (B+F) / (T-V)

Κι ενώ μπορεί να μοιάζει σαν τις εξισώσεις που ταλαιπώρησαν τα σχολικά σου χρόνια, είναι απείρως πιο εύκολη και διασκεδαστική. Δώσε βάση:

Αξιολογείς από το 1-20 (1 το χειρότερο και 20 το καλύτερο) τις οπίσθιες επιδόσεις σου στις παρακάτω κατηγορίες (ή αν είσαι άντρας στο «θέμα» που σε ενδιαφέρει).

S = το συνολικό σχήμα (εδώ ψάχνουμε το σχήμα του ώριμου ροδάκινου, λέει ο επιστήμονας)

C = κυκλικότητα (όσο πιο στρογγυλός ο κώλος, τόσο το καλύτερο)

B = βαθμός ταλάντευσης (όσο μικρότερη η αναπήδηση, τόσο καλύτερο)

F = σφριγηλότητα (αν παραείναι πάντως «πέτρα», χάνεις πόντους)

T = υφή δέρματος (η κυτταρίτιδα σε μηδενίζει, να το ξέρεις)

Αφού σημειώσεις τις τιμές κάθε μεταβλητής, κατόπιν υπολογίζεις το:

V = ο λόγος των διαστάσεων των γοφών προς τις αντίστοιχες της μέσης

Κατόπιν κάνεις τα μαθηματικά και έχεις το τελικό σκορ. Όσο πιο κοντά είσαι στο 80, στους γοφούς της Beyonce ή της Jennifer Lopez δηλαδή, τόσο πιο αρμονικοί είναι οι γλουτοί σου. Όπως το λέει και ο ακαδημαϊκός μας: «Λεπτοί μηροί και πηλίκο γοφών/μέση στο 0,7 θα δώσουν τα ιδανικά οπίσθια».

Για τον επιστήμονά μας μάλιστα τα τέλεια οπίσθια ανήκουν στην Kylie Minogue και όχι στην J.Lo ή την Κιμ Καρντάσιαν που φημίζονται. Αυτό βέβαια δεν είναι θέμα γούστου, αλλά επιστημονική απόφανση επαρκώς τεκμηριωμένη! Αν και παραείναι υποκειμενική η εκτίμηση των μεταβλητών για καθαρή επιστήμη, δεν νομίζεις;

 

Related posts

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα sex robots που θα μας εξαφανίσουν

admin

Ξέρω πόσο σεξ έκανες στην καραντίνα

admin